Son dönemde beyazperdenin en popüler aktörlerinden olan Robert Pattinson, çocukken de kızların ilgisini çektiğini söyledi. Dört yaşında piyano çalmaya başlayan 23 yaşındaki yakışıklı aktör, "Okulun en popüler çocuğuydum" diyor.'Yeni Ay' filminin yakışıklı aktörü, genç kızların sevgilisi Robert Pattinson Life&Style dergisine bir röportaj verdi. Dergiyle çocukluk fotoğraflarını da paylaşan 23 yaşındaki yakışıklı aktör, "Dört yaşında piyano, beş yaşında da klasik gitar dersleri almaya başladım. İlkokul yıllarında arkadaşlarımın ve öğretmenlerimin gözdesiydim. İlkokulu Londra'da okudum ve herkes beni çok severdi" diye konuştu.
Seride canlandırdığı vampir Edward Cullen rolüyle genç kızların sevgilisi haline gelen Pattinson, son filmi 'Yeni Ay'ı ve aşka dair düşüncelerini anlattı.
SPORA BAŞLAMALIYIM Bugüne kadar yaptığınız en romantik şey nedir? Edward'ın aksine; hiç romantik bir erkek değilim. Bugüne kadar hiçbir sevgilim için romantik bir şey yapmadım. Sadece 15 yaşındayken okulda beğendiğim kızın dolabına çiçek bırakmıştım. Ancak kız, çiçeğin başkasından geldiğini zannetti ve o başkası da bu durumu reddetmedi!
Romantik film sahnelerinde yer almayı seviyor musunuz? Evet. Sinemada romantizmi seviyorum. 'Yeni Ay'da Edward'ın yaşadıklarını çok üzücü ama bir o kadar da gerçek buluyorum. İkinci film gerçekten çok hüzünlü.
Özellikle Edward'ın Bella'dan ayrıldığı sahne çok etkileyici. Bu sahneyi canlandırmak çok zor muydu? Benim için çok ilginç bir sahneydi. Hayranlarımızın gözünde Bella ve Edward'ın ilişkisi, son derece ideal bir ilişki. Sonuçta ben orada Bella'dan ayrılırken, bu ideal ilişkiden ayrılmış oldum. Bunun güçlüğünü hissettim. Eminim izleyenlerin bazıları bana çok kızdı, bazıları da beni, daha doğrusu Edward'ı anladı.
Peki, ayrılmanıza rağmen Bella'nın karşısına beklenmedik çıkışlarınız hakkında ne hissettiniz? O sahneler çok zordu, çünkü Bella aklından ve kalbinden Edward'ı hiç çıkarmamıştı. Aslında orada olan ben değildim, Bella'nın hayalleriydi.
Taylor Lautner'ın ikinci film için geliştirdiği vücut hakkında ne düşünüyorsunuz? 'Alacakaranlık' filminden sonra uzun süre Taylor'ı görmemiştim. 'Yeni Ay'ın setinde karşılaştığımızda, kendi kendime 'Hemen spor salonuna gitmeye başlamalıyım' diye düşündüm.
Kaynak