IMDB (Internet Movie Databese = İnternet Film Veritabanı), siteye yapılan teki ziyaret sayısı ile belirlenen, 2009’un En Üstteki Yıldızlarını duyurdu.
Johnny Depp “Yaşayan En Seksi Adam” olabilir, ancak Robert Pattinson en çok aranılan erkek. Yakışıklı Alacakaranlık Serisi vampiri Robert Pattinson Johnny Depp’in 5 yıldan beri devam eden liste başı hükümdarlığını sona erdirerek listenin en tepesindeki yerini aldı. R-Pattz ekrandaki sevgilisi Kristen Stewart tarafından takip edildi. Peki listede başka kimler var?
Alacakaranlık: Yeni Ay yıldızları listenin %25’ini oluşturarak ilk 25’te yer aldılar. Aslında Alacakaranlık 1 numaradaki Robert Pattinson, 2 numaradaki Kristen Stewart, 5 numaradaki Taylor Lautner ve 8 numaradaki Dakota Fanning ile yıldızları ilk 10’un %40’ını oluşturdular. Ashley Greene ve Nikki Reed de 11 ve 15. Sıradan listeye girdiler.
Bizler Kellan Lutz’un listede olmamasına şaşırdık. O da Pattinson ve Lautner kadar yakışıklı. Ayrıca kim derdi ki Dakota Fanning listede bu kadar üst sıralarda yer alsın. Dikkat çeken eksikler ise: “Harry Potter” oyuncuları idi.
Benim yorumum ise Kristen'ın 2. sırada olması. Bu kızda ne var ya? Heryerde giriyor sıralamaya
Listede olmasına şaşırmazdım ama 2. sırayı hakettiğini düşünmüyorum. Bu tarafsız bi yorum 2009 için STARmeter İlk 25
1. Robert Pattinson
2. Kristen Stewart
3. Johnny Depp
4. Megan Fox
5. Taylor Lautner
6. Brad Pitt
7. Christian Bale
8. Dakota Fanning
9. Zooey Deschanel
10. Ryan Reynolds
11. Ashley Greene
12. Angelina Jolie